NewCastle

Produktet tona

 

New Castle prodhon veren speciale Cuvée me një përzierje delikate të rrushit dhe verës të përzgjedhur me kujdes. Kjo është një verë me një përzierje të veçantë e bërë ekskluzivisht nga tradita e jashtëzakonshme e prodhimit të verës e trashëguar bez pas brezi, e bërë me krenari dhe
pasion nga vreshtat tona të Strone Castle, vetëm për adhuruesit e verës Cuvée. Është një verë e përkryer për raste të veçanta për të ngre dolli dhe për të festuar me të dashurit tuaj.

Produktet

Vranac – Cuvée Prestige

Verë me cilësi të lartë dhe prejardhje të mbrojtur gjeografike. Rrushi i vjelur me dorë ka prejardhje autoktone nga Ballkani.

Më shumë
Royal Riesling – Cuvée Prestige

Verë e cilësisë kulminante, me prejardhje të mbrojtur gjeografike, e prodhuar nga rrushi Riesling dhe Muscat.

Më shumë
Rosé – Cuvée Prestige

Verë gjysmë e thatë e cilësisë së lartë, me origjinë gjeografike të mbrojtur, prodhuar nga rrushi Pinot Noir dhe Gamay, i cili vjelet me dorë në vreshtat e Stone Castle

Më shumë
Cabernet Sauvignon – Cuvée Prestige

Verë e kuqe e thatë e cilësisë kulminante me origjinë të mbrojtur gjeografike. Vera prodhohet nga rrushi Cabernet Sauvignon dhe Syrah i vjelur me dorë dhe i rritur në vreshtat e Stone Castle.

Më shumë